.

Oksien, risujen ja runkojen kuljetus sekä haketus

Oksia ja risuja kertyy kaupunkialueille ja pihamaille niin kevätsiivouksen, kuin puiden kaatamisen sekä hoitoleikkausten seurauksena. Olivat oksat sitten pidemmältä ajalta kertyneitä tai juuri puunkaadon yhteydessä syntyneitä, ne on mahdollista noutaa pois tai hakettaa paikan päällä.


Risujen, oksien ja puunrunkojen poiskuljetus

Nopein tapa hävittää risut, oksat ja tarpeettomat puunrungot puistosta tai piha-alueelta on kuljettaa ne pois. Kalustoomme kuuluu kourallinen kuorma-auto, jolla puujätteen nouto onnistuu ahtaammistakin paikoista. Noudamme pois myös taloyhtiöiden talkoissa syntyneet oksat ja risut. 


Oksat hyötykäyttöön hakkeena

Oksat ja risut on mahdollista myös hakettaa paikan päällä. Hake voidaan uusiokäyttää puutarhassa esimerkiksi pensaiden juurille ja istutusten katteeksi sellaisenaan. Hake sopii käytettäväksi myös kuivikkeeksi ulkohuussiin tai kompostiin ilmavuutta antamaan. 


Puunrunkojen hävitys tai sahaus määrämittaan

Puunkaatojen yhteydessä järjestämme kuljetuksen tarpeettomille puunrungoille. Tarvittaessa sahaamme rungot ja hyödynnettävissä olevat oksat määrämittaan, kuten 30-35cm:n polttopuumittaan.

 

 

Annamme mielellämme lisätietoja yrityksemme palveluista.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.