.

Kantojyrsintä - yksinkertaisesti helpointa

Kantojyrsintä on ajankohtaista, kun pihamaalta tai puutarhasta on kaatunut tai kaadettu puu ja jäljelle on jäänyt epämiellyttävä kanto. Kanto voi olla juuri kaadettu tai jo pitkään poistoa odottanut. Kannon koko tai vuodenaika ei ole rajoitteena kannon jyrsinnälle.


Pieni, mutta tehokas kantojyrsin mahtuu pieneenkin pihaan

Jyrsinnän suoritamme kauko-ohjattavalla Carton -kantojyrsimellä. Jyrsinkone mahtuu pieneenkin pihaan ja kulkemaan ahtaista paikoista, sillä se on ainoastaan 90cm leveä. Kone itsessään ei jätä merkittäviä jälkiä nurmikkoon, sillä jyrsin liikkuu pyörillä telaketjujen sijaan.

Jyrsimällä poistetaan kannot ja juuret näkyvistä kokonaan. Normaalisti jyrsintäsyvyys 15-20cm maanpinnan alapuolelle, tämä takaa riittävän multakerroksen lisäämisen uuden nurmen kasvualustaksi. Laitteistolla on kuitenkin mahdollista jyrsiä tarvittaessa 35cm syvyyteen. Kantojen ja juurten lisäksi kantojyrsimellä on mahdollista poistaa esimerkiksi pensasaitojen juurakoita ja jyrsiä vaikka istutus-ura uudelle aidalle.


Yksinkertainen hinnoittelu, joka sisältää kaiken

Hinnoittelemme kantojen jyrsinnän kannon halkaisijan mukaan. Ennen työn aloittamista laskemme aina urakkatarjouksen kantojen määrän ja koot huomioiden. Toimialueellamme emme veloita kilometri - tai matkakustannuksia.

Pääsääntöisenä toimialueenamme on Mäntsälä, Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Pukkila, Askola, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi -alue. Tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa.


Kannosta puutarhahakkeeksi

Jyrsinnästä syntyvä hake voidaan uusiokäyttää täytemaana poistetun kannon tilalla tai puutarhahakkeen tavoin muualla puutarhassa. Hake sopii esimerkiksi pensaiden juurille ja istutusten katteeksi sellaisenaan. Hake sopii käytettäväksi myös kuivikkeeksi ulkohuussiin tai kompostiin ilmavuutta antamaan.

Sopimuksen mukaan voimme myös kuljettaa jyrsinnästä syntyvän hakkeen pois.

 

Tarvittaessa tuomme mukanamme jyrsinnästä aiheutuvan kuopan täytteeksi hyvälaatuista multaa, tasaamme kuopan ja istutamme uuden nurmikon kannon tilalle. 


Ammattitaitoa ja hyvää palvelua

Ilmaisella suunnittelu ja tarjouskäynnillä voimme yhdessä kartoittaa kaikki tarvittavat toimenpiteet kantojyrsinnästä loppusiivoukseen ja uuden nurmikon istuttamiseen. 

Tarjoamamme jyrsintäpalvelun suorittaa aina ammattitaitoinen koulutuksen suorittanut henkilö ja käytämme alan laadukkaimpia laitteita ja välineitä. Yrityksellämme on vaadittavat ja kattavat vakuutukset kaikkien töiden suorittamiseen. 

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joten ammattitaitoisen työn lisäksi tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ensi yhteydenotosta työsuorituksen hyväksymiseen.


Työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä Verohallinnon internetsivuilta.Annamme mielellämme lisätietoja yrityksemme palveluista ja tulemme paikanpäälle tekemään ilmaisen tarjouksen.