Kannon poisto ja risujen nouto

.

Kantojyrsintä - kannon poisto jyrsimällä

Kantojen hävittäminen eli kantojyrsintä on ajankohtaista, kun pihamaalta tai puutarhasta on kaatunut tai kaadettu puu ja jäljelle on jäänyt epämiellyttävä kanto. Kanto voi olla juuri kaadettu tai jo pitkään poistoa odottanut. Kannon koko tai vuodenaika ei ole rajoitteena kannon poistolle. Kannon jyrsintä on mahdollista lähes ympäri vuoden. 

 

Kantojen jyrsintä onnistuu pienessäkin pihassa

Kannon poiston suoritamme kauko-ohjattavalla Carton -kantojyrsimellä. Jyrsinkone mahtuu pieneenkin pihaan ja kulkemaan ahtaista paikoista, sillä se on ainoastaan 90cm leveä. Kone itsessään ei jätä merkittäviä jälkiä nurmikkoon, sillä jyrsin liikkuu pyörillä telaketjujen sijaan. Kantojyrsintä on puutarhaystävällinen tapa poistaa kannot. 

Jyrsimällä poistetaan kannot ja juuret näkyvistä kokonaan. Normaalisti jyrsintäsyvyys 15-20cm maanpinnan alapuolelle, tämä takaa riittävän multakerroksen lisäämisen uuden nurmen kasvualustaksi. Laitteistolla on kuitenkin mahdollista kannon poisto tarvittaessa aina 35cm syvyyteen. Kantojen ja juurten lisäksi kantojyrsimellä on mahdollista poistaa esimerkiksi pensasaitojen juurakoita ja jyrsiä vaikka istutus-ura uudelle aidalle.


Kannon poisto = Yksinkertainen hinnoittelu

Hinnoittelemme kantojen poiston kannon halkaisijan mukaan. Ennen työn aloittamista laskemme aina urakkatarjouksen kantojen määrän ja koot huomioiden. Kantojyrsinnän hinta muodostuu kannon halkaisijan mukaan ja hinta sisältää kaikki kustannukset. Toimialueellamme emme veloita kilometri - tai matkakustannuksia. 

Tarvittaessa tutustu myös risujen poiskuljetukseen täältä.

Pääsääntöisenä toimialueenamme on Uusimaa, Kanta- ja Päijät-Häme: Mäntsälä, Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Pukkila, Askola, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kerava, Helsinki, Vantaa, Espoo, Nurmijärvi -alue. Tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa.


Kantojen jyrsintä tuottaa haketta uusiokäyttöön

Kannon poisto tuottaa haketta joka voidaan uusiokäyttää täytemaana poistetun kannon tilalla tai puutarhahakkeen tavoin muualla puutarhassa. Kantojen hävittämisestä syntyvä hake sopii esimerkiksi pensaiden juurille ja istutusten katteeksi sellaisenaan. Kannon poistosta syntyvä hake sopii käytettäväksi myös kuivikkeeksi ulkohuussiin tai kompostiin ilmavuutta antamaan.

Sopimuksen mukaan voimme myös kuljettaa jyrsinnästä syntyvän hakkeen pois. Tarvittaessa tuomme mukanamme kannon poistosta aiheutuvan kuopan täytteeksi hyvälaatuista multaa, tasaamme kuopan ja istutamme uuden nurmikon kannon tilalle. 


Ammattitaitoa ja hyvää palvelua

Ilmaisella suunnittelu ja tarjouskäynnillä voimme yhdessä kartoittaa kaikki tarvittavat toimenpiteet; kantojen hävittäminen, loppusiivous, uuden nurmikon istuttaminen. 

Tarjoamamme palvelun suorittaa aina ammattitaitoinen koulutuksen suorittanut henkilö ja käytämme alan laadukkaimpia laitteita ja välineitä. Yrityksellämme on vaadittavat ja kattavat vakuutukset kaikkien töiden suorittamiseen. 

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joten ammattitaitoisen työn lisäksi tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ensi yhteydenotosta työsuorituksen hyväksymiseen.


Kannon poisto oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä Verohallinnon internetsivuilta.Annamme mielellämme lisätietoja yrityksemme palveluista ja tulemme paikanpäälle tekemään ilmaisen tarjouksen. Jätä yhteydenottopyyntö täällä.